karinslevenmetlongkanker

karinslevenmetlongkanker

donderdag 27 november 2014

baalmodus,geheugen en woorden verwisselen

Hmm Maandag tot Donderdag 27 november...

maandagavond niet naar brandweer ik had me toch echt geen puf...pfff,
dinsdag moest ik wel naar fysio,en als ik er dan eenmaal ben vind ik het fijn en ben ik daarna trots op mezelf,zo toch weer mijn spieren en belastbaarheid longen getraind..
avonds vergadering reis commissie gehad....ik heb echt moeite me te concentreren en ben zo de draad kwijt van een verhaal zodra ik ben afgeleid...zo irritant,durf haast niks meer te zeggen ook,want van de week versprak ik me bij de Plus ook al,
ik vroeg aan kassamedewerker  of er nog koeken pannen binnen zouden komen,
Vivian  (vriendin van mijn peetkind)die aan andere kassa zat hoorde dat en zei:
daar staan er nog genoeg,he dacht ik ,ik zeg ik heb er net naar gekeken en er staan er geen,
toen ontdekte ik dat ik blijkbaar had gezegd steelpan , terwijl ik echt zeker dacht dat ik koekenpan had gezegd...pfff .
Woensdag ochtend maar alvast heel vroeg mijn boodschappen gedaan,want donderdag misschien te weinig tijd als we naar Rotterdam vertrekken..
En de koekenpan was binnen hiihihi...
Afijn het was nu aan de beurt om koekjes te bakken,leuke figuurtjes ,maar moest in twee keer,
eerste lading tien minuten,dus dacht ik tweede lading ook...maar die waren veeel bruiner,en smaakten niet zo lekker..dus weer wat geleerd...tweede lading kortere tijd....
ze waren overigens zo op...
en ik was er nog bijna een foto van vergeten te maken...




S Avonds hadden we weer kaarten en deze keer bij Helga,ik was benieuwd hoe haar keuken was geworden,en hij was echt heel mooi,die kleuren ook super rustgevend....(maar voor mezelf houd ik toch meer van landelijke stijl)
Maar goed tijdens het kaarten weer zoiets meegemaakt,ik had klaveren troef en harten aas wilde ik meevragen dus we gaan kaarten gooi ik troef op tafel (klaveren aas) kijkt iedereen mij aan,das de gevraagde aas,huh nee klaveren troef en harten aas zeg ik ,zegt iedereen je zei :
Harten troef en klaveren aas...............huh echt waar..............
pff het moet niet gekker worden,ik durf zo onderhand nog niks meer te zeggen,ik moet dus echt opletten wat ik zeg,maar het stomme is,ik dacht echt dat ik het goed had gezegd,dus hoe kan ik daar dan op letten....
Bij diep inademen lijkt het toch of het , hoe zeg ik het dichter komt zitten mijn longen,soms bij inademen een piepend geluid...maar ja er heerst ook overal verkoudheid..
Straks rijden we aan naar Rotterdam,en vanavond dan eindelijk Scorpions ,
Ben zo benieuwd hoe Ger het art hotel vind,we gaan lopend naar Ahoy ,en morgen heb ik een route gemaakt naar het strand om daar te lunchen bij seaside in Renesse..
Want om de stad in te gaan heb ik geen zin in,wat dat parkeren al niet kost,maar ik wil naar de zee even de wind in mijn haren en het geluid van de zee ...heerlijk en Ger en ik hebben wat met Renesse ,Ger meer herinneringen als ik ..
Ik heb de lunch in Renesse bij het strandtentje gereserveerd....dus dat wordt ontstressen en genieten vandaag en morgen.........
voor onderweg zoek ik denk ik ook nog iets leuks...




2 opmerkingen:

Martine zei

Veel plezier dit weekend, dikke kus

charlesb52 zei

Amuseren, dat is belangrijk!